e+LITE®

1.500,00 ден.
In Stock
e+LITE®

е + LITE®
Ултра-лесна челна лампа за итни случаи. 30 лумени

Ултра лесна и многу компактна, e + LITE лампата за итни случаи е тоа што секогаш треба да ја имате со вас. Благодарение на кутивчето за носење, таа е секогаш подготвена за употреба и може да се чува со своите батерии десет години во ранец, елек или комплет за итни случаи, или да се користи како позадински светла. Нејзиното бело или црвено, континуирано осветлување од 30 лумени или строго осветлување ви помага да се гледате. Свирката вградена во еластичната лента за глава му овозможува на корисникот да сигнализира итен случај. Со тежина од само 26 грама, e + LITE е идеална лампа за итни случаи.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/CLASSIC-headlamps/ePLUSLITE