DUO Z2

13.909,00 ден.
In Stock
DUO Z2

ДУО З2
Челна лампа со моќно предно светло составено од повеќе светилки што работи на стандардни батерии, со функција за заштита од сјајност FACE2FACE, за употреба во опасни области ATEX. 430 лумени

Челната лампа DUO Z2 обезбедува моќност од 430 лумени во режимот BOOST и работи на редовни батерии. Таа е со мулти-зрак финкција и има четири режими на осветлување, што ја прави прилагодлива за секоја ситуација: работа со широк опсег, близина, движење и визија со долг дострел. Одликувајќи се со FACE 2 FACE анти-сјајната функција, DUO Z2 лампата им овозможува на оние што работат во група да се соочат едни со други без да заслепуваат еден со друг, овозможувајќи им да работат поефикасно заедно. Може да се носи на шлемови VERTEX и STRATO, благодарение на вклучените плочи за монтирање. Ги исполнува барањата за сертификација на ATEX зоната 2/22 (II 3 GD ex ic IIB T4 Gc IIIB T135 ° C Dc) за работа во опасни области.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/High-performance-headlamps/DUO-Z2