DUO S

25.399,00 ден.
In Stock
DUO S

ДУО С
Ултра моќна, со батерии на полнење и со повеќе зрачна светлина, со функција за заштита од сјајност FACE2FACE. 1100 лумени

Ултра моќната со 1100 лумени во режимот BOOST, DUO S челната лампа е најмоќниот фактор на полнење во линијата Petzl. Таа е со мулти-зрак и има пет режими на осветлување, што ја прави прилагодлива за секоја ситуација: работа со широк опсег, близина, движење, брзо движење и визија со долг дострел. Одликувајќи се со FACE2FACE анти-сјајната функција, DUO S фарот им овозможува на оние што работат во група да се соочат едни со други без да заслепуваат еден со друг, да работат заедно поефикасно. Може да се носи на шлемови VERTEX и STRATO, благодарение на вклучените плочи за монтирање.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/High-performance-headlamps/DUO-S