DJINN AXESS

900,00 ден.
In Stock
DJINN AXESS

DJINN AXESS
Комплети (карабинер-гуртна-карабинер) за качување по карпи

Сигурен и издржлив, комплетот DJINN AXESS е особено погоден за качување на природни и вештачки карпи. Кабинерите на DJINN имаат широка зона за контакт со јаже за да го ограничат влечењето на јажето и да обезбедат поголема издржливост и за карабинерот и за јажето. Дизајнот на свитканата вратичка овозможува ефикасно да се вкопча јажето. Системот Keylock го спречува карабинерот да се крцка привкопчување и отвкопчување. Достапно во две должини и две бои.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Carabiners-and-quickdraws/DJINN-AXESS