CORDEX

2.570,00 ден.
In Stock
CORDEX

CORDEX
Лесни ракавици за осигурување и спуштање со алатка со јаже. 

Овие лесни ракавициза осигурување и спуштање со алатка со јаже, ја комбинираат издржливоста на работната ракавица со прецизно вклопување и умешност на потенка ракавица. Двослојната кожа ја штити дланката и другите области со висока ниво. Задниот дел е изработен од најлон отпорен на абразија, дланката дише, обезбедувајќи удобност и вклопување. Неопренската манжетната со низок профил со затворање на “Velcro“ има засилена дупка за карабинер за прицврстување на гајките од појасот.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Packs-and-accessories/CORDEX