Contact 9.8mm

10.610,00 ден.
In Stock
Contact 9.8mm

CONTACT® 9,8 мм
Динамичко Јаже со дијаметар од 9,8 мм е разноврсно и соодветно за напредување во качувањето.

Со дијаметар од 9,8 мм, единечно јажеCONTACT® 9,8 мм е дизајнирано за алпинисти кои бараат да напредуваат во својата практика во качувањето. Ова јаже нуди одличен баланс на мала тежина и издржливост за поголема разноврсност
.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Ropes/CONTACT-9-8-mm

Напомена: цената е за 60м јаже!