ранец БАГ

4.860,00 ден.
In Stock
ранец БАГ

BUG

Ранец за еднодневно качување и планинарење

За искачувања на повеќе терени или секојдневни авантури! BUG е ранец дизајниран за искачувања на карпа и ви овозможува удобно да ја носите целата ваша опрема, вклучувајќи систем за хидратација, храна, облека, чевли и друго. Дизајниран е да обезбеди максимална удобност и да им даде на вашите раменици слобода на движење, со минимална големина, преклопен појас и високо позиционирање за употреба додека носите ремен.

Компактен, ергономски облик за максимална подвижност при качување или секојдневна употреба:
- 18-литарски волумен за пренос на опрема
- Обликот со низок профил цврсто седи на вашиот грб
Прилагодлив за качување или секојдневна употреба:
- Странични компресивни ленти
- Прилагодлив ремен за прицврстување на јаже на врвот на пакувањето
- Широк надворешен џеб, внатрешна преграда за систем за хидратација или лаптоп, џеб за паричник, топо џеб во задниот дел од пакувањето
- Преклопен појас
- Прилагодливата лента за градната коска помага да се стабилизира пакетот додека се качувате
Голема издржливост: дното и страните обложени со материјал со висока цврстина
Достапни бои: сива или црвена

Спецификации
Волумен: 18 литри
Тежина: 525 g
Материјал(и): Најлон