Belt

900,00 ден.
In Stock
Belt


Појас
Појас со лого Petzl и една дупла ултра лесна тока. Појасот е исти матерјал како за појас за качување со кое добива на цврст квалитет и издржливост.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Packs-and-accessories/Belt