BANDI

900,00 ден.
In Stock
BANDI

BANDI
Торба за магнезиумова креда со тркалезна форма.

Торбата за магнезиумова креда БАНДИ има тркалезна форма со голем отвор за целата дланка. Меката ткаенина нема да предизвика непријатност кога се користи. Практичен систем за затворање со влечење и врвка на врвка. Може да се отвори само со една рака ако заборавите да го отворите пред да започнете да се качувате.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Packs-and-accessories/BANDI