AXIS 11mm

203,00 ден.
In Stock
AXIS 11mm

AXIS 11 мм
Полу-статитичко јаже со добро перформанси за ракување за работа на височина.

Дебелината на јажето на AXIS 11 mm е дизајнирано за работа во висина. Стандардниот дијаметар обезбедува добар зафат за полесно ракување. Технологијата “Ever Flex“ гарантира голема флексибилност и постојани перформанси со текот на времето. Јаже достапно во шест бои и четири должини.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Ropes/AXIS-11-mm

Напомена: прикажаната цена е за 1м должина од јажето!