AVAO® SIT

11.830,00 ден.
In Stock
AVAO® SIT

AVAO@ SIT
Појас за работа на височина, само седалка. Удобен за работно позиционирање и висење.

Позиционирање на работното место и прицврстувачкиот само долен појас AVAO SIT е дизајниран за поголема удобност во сите ситуаци и широкиот, полу-цврст појас на половината и петелките на нозете даваат одлична поддршка. Неговата лесна конструкција за дишење го зголемува протокот на воздух. Патот исто така го олеснува носењето и организирањето на работните алатки, со повеќекратни јамки на опрема и држачи за прицврстување на држачите за алатки CARITOOL и торбички за држачи на алатки TOOLBAG. Овој прицврстувач на седиштето е дизајниран да се претвори во држач за паѓање при пад кога е комбиниран или во држач за пристап до јаже кога се комбинира на градите TOP CROLL S или L ...

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Harnesses/AVAO-SIT