AVAO® BOD FAST European version

19.800,00 ден.
In Stock
AVAO® BOD FAST European version

AVAO® BOD FAST Европска верзија
Појас за работа на височина со удобно прицврстување за стопирање на падот, работно позиционирање и суспензија.

AVAO® BOD FAST при пад, позиционирањето на работното место и прицврстувачката моќност се дизајнирани за поголема удобност во најразлични ситуации. Широкиот, полу-цврст појас на половината и петелките на нозете даваат одлична поддршка. Неговата лесна конструкција за дишење го зголемува протокот на воздух. Прерамките за рамото имаат систем за складирање на конекторите за стопирање на падот при падот и за нивно одржување. Самостојно заклучување на “DOUBLE BACK“ на задниот дел од решетката, помеѓу појасот на половината и петелките на нозете, овозможуваат пократко прилагодување кога се користи точката за прицврстување. Патот исто така го олеснува носењето и организирањето на алатките за работа.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Harnesses/AVAO-BOD-FAST-European-version