ASTRO® SIT FAST

13.400,00 ден.
In Stock
ASTRO® SIT FAST

ASTRO® SIT FAST
Појас само долен за работа на височина - ултра удобен. 

ASTRO SIT FAST е со дупла тока за фиксирање и за седиште за јаже, има затворена вентилна точка за прицврстување која овозможува оптимална интеграција на опремата (стегач за јаже, лента, седиште ...). Широкиот, полу-цврст појас на половината и петелките на нозете даваат одлична поддршка. Тие се обложени со подлога за дишење со пена за удобност кога се суспендираат. Патот исто така го олеснува носењето и организирањето на работните алатки, со повеќекратни јамки на опрема и држачи за прицврстување на држачите за алатки CARITOOL и торбички за држачи на алатки TOOLBAG. Ова прицврстување на седиштето е дизајнирано да се претвори во целосна температура кога е комбинирана со TOP CROLL S или L ...

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Harnesses/ASTRO-SIT-FAST