AQUILA

6.430,00 ден.
In Stock
AQUILA

AQUILA
Појас перфектно удобен и лесен за качување и алпинизам, за вештачки карпи и мулти-теренско изведување.

Удобната привлечност на AQUILA е наменета за качување на вештачки карпи, на повеќе должински насоки и за експедиционизам. Широките јамки и прилагодливите јамки на нозете совршено се прилагодуваат на поголемите типови качувачи, во секоја сезона. Тенкиот и елегантен дизајн нуди целосна слобода на движење со минимална тежина. Четирите јамки за опрема обезбедуваат доволно простор за потребната опрема. Врвните точки се изработени од високо-модул полиетилен за подобрена отпорност на триење на јаже и за поголема издржливост на корисникот.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Harnesses/AQUILA