Am’D TWIST-LOCK

1.200,00 ден.
In Stock
Am’D TWIST-LOCK

Am'D
Матица Карабинер за заклучување во форма Д, за прицврстување на уредите на приклучок

Асиметрискиот матица карабинер од алуминиум АмД има форма Д која најдобро одговара за осигурување со алатки за осигурување на појас или за носење на опрема за при работа на висина. Неговата ергономија и системот Keylock ги олеснуваат манипулациите, дури и кога носите ракавици.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Carabiners-and-quickdraws/Am-D