ACTIK® CORE

3.600,00 ден.
In Stock
ACTIK® CORE

ACTIK® CORE
Челна лампа со батерија на полнење, компактно предно светло со повеќе степени на светлина и со црвено осветлување, дизајнирана за активности на отворено. 450 лумени.

Предните фарови на ACTIK CORE можат да се полнат со моќност од 450 лумени, што, заедно со неговиот дизајн со повеќе зраци, ја прави идеална за динамични активности на отворено, како што се планинарење, трчање, пешачење. Црвеното осветлување го зачувува ноќното гледање и спречува членовите на групата да не заслепуваат едни со други. Рефлектирачката лента за глава обезбедува ноќна видливост. ACTIK CORE доаѓа со батерија за полнење CORE и исто така е компатибилна со три батерии AAA / LR03 (не се вклучени), благодарение на дизајнот HYBRID CONCEPT. Додатоците за монтирање овозможуваат ламбата да биде прикачена на кој било вид кацига или на велосипед.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/ACTIVE-headlamps/ACTIK-CORE