ACTIK®

2.420,00 ден.
In Stock
ACTIK®

АКТИК®
Челна лампа со компактно предно светло составено од повеќе светилки и со црвено осветлување, дизајнирано за активности на отворено. 350 лумени

ACTIK нуди осветлување од 350 лумени. Со можноста за мулти-зрак, таа е идеална за динамични активности на отворено, како што се планинарење, трчање, пешачење и ранец. Црвеното осветлување го зачувува ноќното гледање и спречува членовите на групата да не се заслепуваат едни со други. Рефлективачката лента за глава обезбедува ноќна видливост. ACTIK доаѓа со 3 стандардни батерии и е исто така компатибилен со батеријата што може да се наполни со CORE, благодарение на дизајнот HYBRID CONCEPT. Додатоците за монтирање овозможуваат ламбата да биде прикачена на кој било вид кацига или на велосипед.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/ACTIVE-headlamps/ACTIK