6 DJINN AXESS

5.020,00 ден.
In Stock
6 DJINN AXESS

Сет од 6 DJINN AXESS компплети.
Сет од шест комплети за качување на природни и вештачки карпи.

DJINN AXESS комплетот е особено погоден за качување по карпи. Кабинерите на DJINN имаат широка зона за контакт со јаже за да го ограничат влечењето на јажето и да обезбедат поголема издржливост и за карабинерот и за јажето. Дизајнот на свитканата порта овозможува ефикасно да се исече јажето. Системот “Keylock“ го спречува карабинерот да крцка при вкопчување и отвкопчување. Сетот содржи 6 комплети на DJINN AXESS од 12 см со сини карабинери на вратата.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Carabiners-and-quickdraws/Pack-of-6-DJINN-AXESS-quickdraws