VIZIR SHADOW

3.300,00 ден.
In Stock
 VIZIR SHADOW

ВИЗИР затемнет со фотогреј заштита.
Затемнет визир со заштита за очите со систем EASYCLIP за шлемовите VERTEX и STRATO.

Штитот за очи VIZIR SHADOW ви овозможува заштита на очите од опасност од струготини. Лесно е се монтира на шлемовите VERTEX и STRATO со системот за прицврстување EASYCLIP. Има филтер за соларна заштита на ниво 2,5 2,5 и третмани против гребење и анти-магла.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Helmets/VIZIR-SHADOW