VERTEX® VENT

4.500,00 ден.
In Stock
 VERTEX® VENT

ВЕРТЕКС Вентил
Удобна вентилирана кацига

Шлемот VERTEX VENT е многу удобен, благодарение на својата шест-точка-суспензија на текстил и системите CENTERFIT и FLIP & FIT, кои гарантираат дека шлемот безбедно се вклопува на главата. Прилагодливиот каиш има соодветна јачина и го прави идеален за работа за на висина и на тло. Има дупки за вентилација со лизгачки ролетни за да се овозможи проток на воздух низ шлемот. Со својот потенцијал за интеграција на челните лампи Petzl, заштита на слухот и повеќе додатоци, тој е целосно модуларен шлем, со што одговара на специфичните дополнителни потреби на професионалците.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Helmets/VERTEX-VENT