TIKKA®

1.800,00 ден.
In Stock
 TIKKA®

TIKKA
Компактна челна лампа со преден фар за осветлување во близина и одредено движење. 300 лумени

Едноставна и компактна челна лампа, која со предните светла TIKKA нуди осветлување од 300 лумени и зрак кој се разлева и осветлува во близина и во движење. Корисно е за активности на отворено, како што се кампување, пешачење или при патување. Флоуросцентниот рефлектор ви помага да ја пронајдете во темница, а црвеното осветлување ги спречува членовите на групата да не се заслепуваат едни со други. TIKKA доаѓа со 3 стандардни батерии и е исто така компатибилна со батеријата што може да се наполни со CORE, благодарение на дизајнот HYBRID CONCEPT. Додатоците за монтирање овозможуваат ламбата да биде прикачена на кој било вид кацига или на велосипед.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/CLASSIC-headlamps/TIKKA