STRATO® HI-VIZ

6.000,00 ден.
In Stock
 STRATO® HI-VIZ

СТРАТО® ХИ-ВИЗ
Лесна шлем со висока видливост

Слемата СТРАТО е многу лесна и удобна, благодарение на системите ЦЕРТЕРФИТ и ФЛИП & ФИТ, кои гарантираат дека шлемот безбедно се вклопува на главата. Чинстрапот со прилагодлива јачина го прави идеален за работа и по висина и на земја. Неотворената надворешна обвивка штити од електрични опасности, растопен метален поздрав и пламен. Со својот потенцијал за интеграција на предните фарови во Petzl, заштита на слухот и повеќе додатоци, тој е целосно модуларен шлем, со што се задоволува специфичните дополнителни потреби на професионалци. Верзијата со висока видливост се одликува со флуоресцентна надворешна обвивка со фосфоресцентни клипови и рефлективни опсези, за оптимална видливост на работникот, ден или ноќ.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Helmets/STRATO-HI-VIZ