Sm'D SCREW-LOCK

875,00 ден.
In Stock
 Sm'D SCREW-LOCK

Sm'D
Многу разноврсен, лесен, компактен, матица карабинер со навртување за заклучување во D-форма

Sm'D е матица карабинер со навртување за заклучување во облик D, кој е лесен и компактен и може да се користи во бројни ситуации; лесно е да се манипулира, дури и кога носите ракавици.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Carabiners-and-quickdraws/Sm-D