OXAN TRIACT-LOCK

880,00 ден.
In Stock
 OXAN TRIACT-LOCK

OXAN TL
Овален карабинер со висока јачина.

OXAN е челичен карабинер со висока цврстина дизајниран за употреба при работа на висина на тешки достапни места. Овалната, симетрична форма овозможува оптимално вчитување на карабинерот при поставување на сидришта или вкопчување на метални конструкции.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Connectors/OXAN