KLIFF

3.050,00 ден.
In Stock
 KLIFF

KLIFF
Торба за јаже за спортско искачување.

Наменето за спортско качување, торбата за јаже KLIFF опфаќа неопходна опрема за искачување (комплети, алатка за осигурување, патики, кацига ...), и плус јажиња до 100 м. Системот за отворање е практичен, кој нуди брз пристап до опрема без да се постави задниот од ранецот на земја. Еднаш кога е на место, отстранливата фолијае подлога за заштита на јажето. Лента за прилагодување на рамото со пена го прави поудобен за носење.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Packs-and-accessories/KLIFF