KAB

3.500,00 ден.
In Stock
 KAB

КАБ
Торба за јаже за качување

Tорбата KAB е наменета за носење јаже и опрема за качување во сала на вештачка карпа. Во торбата е сместена и фолија за пакување на јажето. Две различни оддели му овозможуваат на корисникот да ја оддели опремата за искачување од другите артикли. Благодарение на неговиот расположен дизајн, волуменот брзо се прилагодува од 20 до 26 литри носејќи ја основната опрема потребна за спортски тренинг јаже, алатка за осигурување, патики, торбичка за Мг ... Зајакнатата, прилагодлива лента за рамото обезбедува удобно носење.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Packs-and-accessories/KAB