BUCKET

2.900,00 ден.
In Stock
 BUCKET

BUCKET
Торба за јаже и опрема.

Едноставна и издржлива, торбата BUCKET му овозможува на корисникот да чува јаже и секаква придружна опрема. Останува исправено и ја задржува својата форма, дури и кога е празна, за лесен пристап до содржината на торбата. Достапно е во две бои и две верзии: 25 и 35 литри.

25 Литри = 2900 ден, / 35 Литри = 3600 ден.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Packs-and-accessories/BUCKET