Tenaya Tarifa

7.200,00 ден.
In Stock
Tenaya Tarifa

Прецизност
Развиена паралелно со OASI, TARIFA споделува многу од техничките достигнувања применливи за тој модел. Главната разлика е во тоа што TARIFA е малку поцврста во предниот дел и потпетицата, овозможувајќи поголема сила да се пренесува преку прстите при употреба на ситни рабови, но сепак е доволно флексибилна во средната должина за маргиналните избочини на карпата. Совршени патики за вертикални рамни насоки на карпата и за правци за кои се потребни поставени места за стапало. Како и сите наши модели во палетата Аериа плус, сепак, заоблената форма на ТАРИФА и напредната кутија за пети значи дека е исто така ѕвезда изведувач на надвисни карпи.

За повеќе информации прочитајте на: https://tenaya.net/en/tarifa