Tenaya Tanta

5.500,00 ден.
In Stock
Tenaya Tanta

Удобност и перформанси е возможно !

Малку искривена патика за качување со нашата технологија М4. Задолжувајќи многу карактеристики од нашите врвни модели, TANTA нуди извонредна удобност и одлични перформанси. Умерено спуштена во петата и велкро системот за затворање се екстремно прилагодливи на различни типови стапала. Ова се совршени патики за качување во кои ќе ја подобрите својата техника и ќе ви овозможат поголема поврзаност со карпата.

За повеќе информации прочитајте на :https://tenaya.net/en/tanta