Tenaya RA

6.500,00 ден.
In Stock
Tenaya RA

Совршена хармонија
РА е разноврсна патика за искачување создадена за да постигне совршен баланс помеѓу крајната реакција и максималното пренесување на моќта од прстите кога стоите на ситни фаќалишта на карпата. Убаво едноставен и неоткриен дизајн на РА не само што е спектакуларно ефикасен во сите форми на качување, туку е и претежно удобен, со што качувањето се чувствува полесно и поинтуитивно.

За повеќе информации прочитајте на: https://tenaya.net/en/ra