Tenaya Oasi

7.200,00 ден.
In Stock
Tenaya Oasi

Разноврсна патика
Кога започнавме со „проект ОАСИ“, сакавме да создадеме свиткани патики за качување што држат и на триење на плочи и на вертикални карпи како што се надвисни насоки и болдер проблеми, а за да се постигне ова требаше да го преиспитаме целиот наш процес на дизајнирање и да измислиме нови технологии. Конечниот резултат е патика со неверојатна прецизност, како и исклучителна удобност. Неговиот дизајн и системот на градба му овозможува на петицата да седи пониско додека се качува и е извонредно одговорна за секоја ситуација, пренесувајќи детални информации на корисникот во која било ситуација.

За повеќе информации прочитајте на: https://tenaya.net/en/oasi