Tenaya Mundaka

7.800,00 ден.
In Stock
Tenaya Mundaka

Повеќе од чуствителни
Совршена комбинација на форма и флексибилност што овозможува крајна прецизност. Мундака се одликува со блискост-фит на стапалото, наклон кој наликува на ракавици, обезбедувајќи максимална реакција во сите видови на ситуации во качувањето. Агресивна, сепак избалансирана, Мундака е најшироко прилагодена патика за качување во опсегот на пета-долу на Тенаја и е извонредно способна да ги надградува патиштата и проблемите на карпа, а притоа да не губи никаква ефикасност при триење во надвис.

За повеќе информации прочитајте на:https://tenaya.net/en/mundaka