Tenaya Masai

6.500,00 ден.
In Stock
Tenaya Masai

Бaланс
Развиен како дел од РА проектот, МАСАИ споделува многу технички достигнувања направени во таа патика. Главните разлики се во тоа што кај МАСАИ дизајнот е оптимизиран за максимална ефикасност на микро-рабовите. Затворањето на тантелата значи дека обемот на чевелот е бесконечно прилагодлив, обезбедувајќи прилагодливо, но сепак удобно вклопување. Патиката за качување може да ви биде избор за вертикални или малку надвисни насоки и болдер проблеми.

За повеќе информации прочитајте на : https://tenaya.net/en/masai