Petzl VERTEX® VENT

Цена: 4.360 ден

Лесен, со одлична вентилација, кацига за работа на височина и за спасувачки екипи.

Со појачана трака под брадата за затегнување на кацигата, VERTEX VENT е кацига која ги задоволува сите врвни стандарти за безбедна работа на височина и за екипи за спасување.

Отворите за вентилација имаат лизгачки прегради со кои ја регулираме големината на отворот за вентилација.