Petzl Codex Plus ракавици

Petzl Codex Plus ракавици

Цена: 2700 ден.

Ракавици за висинска работа и за осигирување со јаже/спуштање и обезбедување со алатка.

Направени од кожа и мал дел од еластин полистерско влакно.