Petzl Codex ракавици

Petzl Codex ракавици

Цена: 2000 ден.

Ракавици за висинска работа и за осигирување со јаже/спуштање и обезбедување со алатка.

Направени од кожа и еластин полистерско влакно. Овој модел се купува помал број бидејќи еластинот дава истегнување и ракавицата се носи тесна за да може да се користи за прецизно работење.