Mambo wall 10.1mm

5.600,00 ден.
In Stock
Mambo wall 10.1mm

MAMBO® WALL 10,1 мм
Динамичко единечно јаже со дијаметар од 10,1 mm за качување во затворен простор односно на вештачки карпи.

Единечен јаже MAMBO WALL 10,1 мм е дизајниран за качување на вештачки карпи. Карактеристиките на дијаметарот и управувањето овозможуваат добра контрола во фазите на учење и голема издржливост. Користењето MAMBO WALL јажето овозможува полесно ракување на него со алатката за осигурување и зачувување на јаже. Јажето не е погодно за трајно користење качување по јаже од клубови и супервизори.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Ropes/MAMBO-WALL-10-1-mm

Напомена: цената е за 40м јаже!