CALIDRIS

5.440,00 ден.
In Stock
CALIDRIS

CALIDRIS
Многу удобен, прилагодливо опремено појас за качување со  можност повеќе да се оптовари при напредување во карпа и правење насоки во водство.

Широките јамки на половината и нозете на CALIDRIS појасот ја обезбедуваат целата удобност, поддршка и вентилацијата што е потребна за качување долги насоки и други активности што бараат подолги периоди на висење (правење насоки, чистење и опремување ...). Лесен и удобен, со голем капацитет за носење опрема, совршен е за искачување на големи "Big Wall". Произведен е со достапна големина за да ги собере поголемите корисници за сите типови качување.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Harnesses/CALIDRIS