BUG

2.800,00 ден.
In Stock
BUG
 SIROCCO®

SIROCCO®

5.700,00 ден.
 METEOR

METEOR

4.800,00 ден.
Volta guide 9.mm

Volta guide 9.mm

13.062,00 ден.
0,00 ден.
100% OFF
Volta 9.2 mm

Volta 9.2 mm

11.800,00 ден.
Tango 8.5mm

Tango 8.5mm

7.400,00 ден.
Arial 9.5mm

Arial 9.5mm

11.188,00 ден.
SITTA

SITTA

9.675,00 ден.
AQUILA

AQUILA

6.650,00 ден.
HIRUNDUS

HIRUNDUS

5.400,00 ден.
ADJAMA

ADJAMA

5.000,00 ден.
LUNA

LUNA

4.500,00 ден.
SAMA

SAMA

4.500,00 ден.
CORAX

CORAX

3.600,00 ден.
CALIDRIS

CALIDRIS

5.440,00 ден.
FLY

FLY

6.000,00 ден.
SIMBA

SIMBA

3.000,00 ден.
OUISTITI

OUISTITI

3.600,00 ден.
AVAO® SIT

AVAO® SIT

10.880,00 ден.
PODIUM

PODIUM

9.790,00 ден.
PITAGOR

PITAGOR

6.000,00 ден.
BERMUDE

BERMUDE

5.500,00 ден.
TOOLBAG

TOOLBAG

2.140,00 ден.
SAKAPOCHE

SAKAPOCHE

1.500,00 ден.
SAKA

SAKA

1.200,00 ден.
BANDI

BANDI

900,00 ден.
Belt

Belt

900,00 ден.
SPATHA

SPATHA

900,00 ден.
CORDEX PLUS

CORDEX PLUS

3.170,00 ден.
CORDEX

CORDEX

2.570,00 ден.
GRIGRI® +

GRIGRI® +

5.700,00 ден.
GRIGRI®

GRIGRI®

3.900,00 ден.
 REVERSO®

REVERSO®

1.800,00 ден.
VERSO

VERSO

1.050,00 ден.
 HUIT

HUIT

738,00 ден.
STOP

STOP

7.300,00 ден.
 SIMPLE

SIMPLE

3.100,00 ден.
RACK

RACK

4.680,00 ден.
 FREINO Z

FREINO Z

2.460,00 ден.
 PIRANA

PIRANA

1.600,00 ден.
DJINN

DJINN

570,00 ден.
 SPIRIT

SPIRIT

600,00 ден.
OMNI

OMNI

1.500,00 ден.
FREINO

FREINO

2.280,00 ден.
ATTACHE

ATTACHE

900,00 ден.
 BOREO®

BOREO®

3.400,00 ден.
 BOREA

BOREA

3.400,00 ден.
VERTEX®

VERTEX®

4.800,00 ден.
STRATO®

STRATO®

5.500,00 ден.
 VIZIR

VIZIR

2.900,00 ден.
VIZEN

VIZEN

3.660,00 ден.
BUG

BUG

2.800,00 ден.
 KAB

KAB

3.500,00 ден.
 KLIFF

KLIFF

2.560,00 ден.
PORTAGE 30L

PORTAGE 30L

4.300,00 ден.
TOOLBAG

TOOLBAG

1.100,00 ден.
 BUCKET

BUCKET

2.900,00 ден.
ACTIK®

ACTIK®

2.420,00 ден.
 TIKKA®

TIKKA®

1.800,00 ден.
TIKKINA®

TIKKINA®

1.200,00 ден.
TIKKID®

TIKKID®

1.500,00 ден.
e+LITE®

e+LITE®

1.500,00 ден.
BINDI®

BINDI®

3.000,00 ден.
SWIFT RL

SWIFT RL

6.050,00 ден.
NAO®

NAO®

10.280,00 ден.
DUO S

DUO S

25.399,00 ден.
DUO Z2

DUO Z2

13.909,00 ден.
Tenaya Oasi

Tenaya Oasi

7.000,00 ден.
Tenaya RA

Tenaya RA

7.000,00 ден.

БУГ
Ранец за еднодневно качување со повеќе нивоа.

Ранецот на BUG е дизајниран за еднодневно качување со повеќе скали и е доволно разновиден за секојдневна употреба. Погодно е за носење опрема за приодот и зап самото качување (систем за хидратација, храна, облека, чевли, комплети, книга водич). Наменет е за најефикасно користење при искачување: низок профил, овозможува целосен опсег на движење, жилав појас, стои високо на задниот дел од телото овозможувајќи непречен пристап при вашето движење и качување.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Packs-and-accessories/BUG