BERMUDE

5.500,00 ден.
In Stock
BERMUDE

BERMUDE
Триаголник за евакуација без ленти за рамењата.

BERMUDE е триаголник за евакуација без ленти за рамења што лесно се мести и се прилагодува без подесување на различни големини.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Harnesses/BERMUDE