Beal Silicone ball

Beal Silicone ball

Цена: 10 eu

ГУМА за стискање/загревање Силиконска гума со различни тврдина за стискање за загревање на дланката пред напор/качување или за зајакнување на самата дланка.

Силни страни:

  • Антиалергиска - 1 боја, 1 тврдина / жолта-мека / зелена-средна / сина-тврда.
  • Кутија за пакување