Beal BIRDIE

3.580,00 ден.
In Stock
Beal BIRDIE

Beal BIRDIE 

Алатка за осигурување. Направена од дуралуминиум конструкција, со компоненти за триење од не'рѓосувачки (INOX) челик за голема издржливост.
Јажето излегува по оската на уредот, за да се избегне извртување.
BIRDIE може да се користи со сите динамични единечни јажиња од 8,5 mm до 10,5 m.

КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Комплетна метална конструкција.
Не го извртува јажето.
Компактен и ергономски изглед за одлично ракување.
Индивидуален број.
Компатибилен за јаже од 8,5 mm до 10,5 mm.

https://sport.beal-planet.com/en/metal/1509-5603-birdie.html#/14-color-blue