Petzl посветен на квалитетот и сигурност на производот !


Во Petzl, безбедноста е наш приоритет број еден. Приклучете се на Nina Caprez алпинист од светска класа - таа ќе ве однесе на сеопфатна турнеја во компанијата. Од истражување и производство до производна линија, научете за улогата што ја игра секој за квалитет и безбедност на производот и вклучениот ризик.

petzl.com