Petzl VOLTA 9.2 mm

Повеќе функционално, ултра лесно јаже со дијаметар 9,2мм, јаже за класичен алпинизам и врвни спортски качувачи.

Volta 9.2mm е единечно јаже со тежина лесна потребна за врвни качувачи, со голема долговечност на користење и со перформанси за секакви услови, благодарение на Duratec Dry третманот. Сертифицирано за сите категории искачување како: единечно и дупло, за повеќенаменско користење и со максимална подвижност во зависност од теренот.

Цена: 60м = 8.300 ден

По ваш избор можете да нарачате која сакате должина