Petzl TIKKA RXP

Petzl TIKKA RXP

Цена: 4100 ден.

Компактна, моќна, мулти-зрачна со полнечка батерија челна лампа, која може да се полни како мобилен телефон-на Lap Top, во автомобил.

Максимална светлина излез: 215 лумени
Три нивоа на осветлување на располагање:
- Максимална моќност, моќ приоритет
- СТАНДАРД , моќ / толпата време баланс
- MAX АВТОНОМИЈА : горат време приоритет
Црвено осветлување на владата зачувува ноќ визија (црвена LED диоди)
Две независни прекинувачи се поедностави употреба: Една за осветлување на владата (реактивни ОСВЕТЛУВАЊЕ или постојано осветлување) , а другиот да избираат помеѓу три нивоа осветлување;