Petzl TIKKA® R+

Компактна, силна, со полнач и интелегентна челна лампа со РЕАКТИВНО ОСВЕТЛУВАЊЕ, технологоја која автоматски се приспособува на светлината.
170 лумени.

Цена: 4.000 ден