Petzl TANGO 8.5 mm

8.5 mm дијаметарско јаже кое исклучиво дупло се користи, наменето за мулти должински насоки качување

Со 8.5 mm дијаметар, TANGO 8.5 е јаже кое дупло се користи и е дизајнирано за искачување насоки со повеке должини на едно јаже. Благодарение на  дебелината на својата обвивка, неговата флексибилност и издржливост овозможува лесно и безбедно да се користи со било која алатка за осигурување.


Цена: 60м = 8.456 ден

По ваш избор можете да нарачате која сакате должина