Petzl SALSA 8.2 mm

8.2 mm дијаметарско јаже кое дупло се користи наменето за искачување повеќе должини на едно јаже и алпинизам.

SALSA 8.2 единечно јаже кое се користи исклучиво дупло има 8.2 mm дијаметар, нуди поголема флексибилност. Придобивките на ова јаже се Duratec Dry третманот кој служи за подобрување на долговечноста и перформанси за сите видови услови.

Цена: 60м = 9.220 ден

По ваш избор можете да нарачате која сакате должина