Petzl MAMBO 10.1 mm

Со 10.1 mm дијаметри дебелина единечно јаже кое е наменето за вештачка и природна карпа

Ова јаже има подебела обвивка за разлика од другите јажина која служи за поголема трајност и подобра контрола при осигурување.

Цена: 60м = 9.220 ден

По ваш избор можете да нарачате која сакате должина