Petzl DJINN AXESS

Комплет за качување со поголема издржливост 

DJINN AXESS комплетот е сигурен, издржлив избор за оутдоор активности. Тој ја има AXESS брзата гуртна и 2 DJINN карабинери : еден со права вратичка за вкопчување во клин и со крива вратичка за вкопчување на јажето на другиот крај од гуртната. Карабинерот е со “Keylock“ системот и е со вдлабната форма за да биде цврст и лесен.

Цена: 880 ден